Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

Χρήσιμες πληροφορίες
- Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 -

 

Καλως ήρθατε στην Υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης (eClass) της ΑΣΚΤ.

 

H Υπηρεσία αυτή λειτουργεί ως συμπλήρωμα της κλασικής εκπαιδευτικής διαδικασίας και όχι ως υποκατάστατο αυτής. Μπορεί να διαχειρίζεται μαγνητοσκοπημένα μαθήματα με την διάθεση οπτικοακουστικού υλικού, ενώ παράλληλα παρέχει υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό (κείμενα, φωτογραφίες, σημειώσεις μαθημάτων κλπ.) προς τους φοιτητές και των δύο τμημάτων της ΑΣΚΤ. 

 

Φοιτητές (Εκπαιδευόμενοι):

Για την πρόσβαση στα μαθήματα απαιτείται εγγραφή στην Πλατφόρμα από τους φοιτητές και στην συνέχεια εγγραφή σε κάθε ένα μάθημα ξεχωριστά. Οι κωδικοί που σας έχουν δοθεί από την Γραμματεία για να βλέπετε την βαθμολογία σας, δεν αφορούν αυτήν την Υπηρεσία. Αρκετά μαθήματα είναι κλειδωμένα από τους Διδάσκοντες και απαιτείται κωδικός πρόσβασης που δίδεται κατά την διάρκεια των παραδόσεων από τους ίδιους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε από τον πεδίο "Διαθέσιμα Εγχειρίδια -> Εγχειρίδιο Εκπαιδευόμενου.

 

Διδάσκοντες (Εκπαιδευτές): 

Οι διδάσκοντες προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη πλατφόρμα θα πρέπει να έχουν usernames και passwords. Σε περίπτωση που δεν έχετε, απαιτείται να κάνετε Αίτηση για Εγγραφή Εκπαιδευτή, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε νέα μαθήματα ή/και να διαχειρίζεστε τα υπάρχοντα δικά σας, μέσω του συνδέσμου "Χαρτοφυλάκιο χρήστη".

 

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος αρχείου που μπορείτε να ανεβάσετε είναι128ΜΒ. Το μέγιστο όριο αποθηκευτικού χώρου μαθήματος για την κατηγορία «Έγγραφα» είναι τα 500ΜΒ καταρχήν, ενώ ενδέχεται στην πορεία να αυξηθεί αν παραστεί τέτοια ανάγκη.

 

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δημιουργείτε κατηγορίες στα μαθηματά σας όπου μπορούν να συμπεριλαμβάνουν, έγγραφα, συνδέσμους, ανακοινώσεις, πληροφορίες, γλωσσάριο και άλλα.

Για τη διευκόλυνσή σας υπάρχουν επίσης οδηγίες χρήσης προς τους Εκπαιδευτές από τον πεδίο "Διαθέσιμα Εγχειρίδια -> Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή.

  

 Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να επικοινωνείτε στο open.eclass@asfa.gr