Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης Ανώτατης σχολής καλών τεχνών

Παρακαλούμε όλους τους εκπαιδευόμενους να καταχωρήσουν στο eclass, το ακαδημαϊκό τους email, διαφορετικά δεν θα λαμβάνουν τα σχετικά ενημερωτικά μηνύματα που αποστέλλονται μέσω του συστήματος

Η σύνδεση στο eClass γίνεται μέσω της κεντρικής υπηρεσίας πιστοποίησης, ή αλλιώς CAS (Central Authentication System). Για την είσοδό σας στο σύστημα θα απαιτείται η χρήση των διαπιστευτηρίων της ακαδημαϊκής ταυτότητας (username & password που χρησιμοποιούνται για την είσοδο, στο Φοιτητολόγιο και τις βαθμολογίες, στον  Εύδοξο, στο email* κλπ).

Η διαδικασία απόκτησης Ιδρυματικού λογαριασμού, είναι το πρώτο βήμα. Αυτό γίνεται μέσω του  uregister.asfa.gr , για την απόκτηση Username και την δημιουργία Password από τον χρήστη. Το email ή ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που θα σας ζητηθεί, θα πρέπει να είναι αυτός που έχετε δώσει στην Γραμματεία.

Εάν δεν δικαιούται κάποιος uregister υπάρχει η δυνατότητα  υποβολής αίτησης εγγραφής στο EClass,  η οποία και θα εξεταστεί.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό εισόδου σας για την υπηρεσία αυθεντικοποίησης χρηστών (sso.asfa.gr), μπορείτε να τον ανακτήσετε από: mypassword.asfa.gr, αρκεί να γνωρίζετε το username σας .

(*) Από 1/8/2020 όλοι όσοι έχουν Ιδρυματικό λογαριασμό (φοιτητές και προσωπικό της σχολής) μπορούν να αποκτήσουν email και Online αποθηκευτικό χώρο 100GΒ, καθώς επίσης και Online Office365, από εδώ: mail.asfa.gr